Pramugari Gudheg Airlines

Posted: Juli 4, 2011 in Joke
Tag:

“Sugeng Enjang Kagem panjenengan sedaya…”😀

menawi mangke mripatipun njenengan pedes, napa kupinge budheg, mang emplok mbang gulo

mangke ben njenengan slamet, tulung dimatke kene, piye carane masang sabuk
piye nguncine ben ora ucul, ben kenceng, ngene iki carane nguculi

klambi plembungan ana nang ngisor kursi panjenengan, ojo dinggo disik, ngenteni Pakdhe Kapiten menehi woro2
kuwi ojo mbok pindah2 lho, opo maneh mbok gowo muleh, nggo mbok pajang nang ruang tamu mu,
mbangane tak kampleng ngarep mburi
dong ra?!

Kwi nganggo klambi plembungan e, leboknno lewat gulu, kuncinen sabuk nang ngarepan
ojo kekencengen, engko kowe bingung ora iso ambegan
kuwi iso mbok dhamu, sing penting ababmu ora mambu

Ben iso kemambang nang mbanyu, tarik en cenul2 warna abang jambu bol kuwi
eling, tariken nang njobo psawat, ngko ra iso metu kuwi, nek nang njero
wong mlembung gede
lawange ra cukup, isi temangsang

nek meh metu seko pesawat antri yo, baris koyo bebek
bis holobis kuntul baris

Nek ambegane wis mulai angel
kwi masker oksigen tibo dewe seka nduwur sirahmu
kop warna kuning2 kwi nggonen
sak uwong siji lho
jo rebutan
ngisin-ngisini

kertu petunjuk darurat ana nang dlesepan ngarepmu,wacanen
rasah diapalke
ngko edan kwe
ngono sek ya.. pakdhe,budhe,paklek,bulek,mas,mbak,le,nduk
ojo nyelelek

O iyo…
Nek meh moco2 penceten cenul2 nang nduwurmu kuwi
Kwi nggo nguripke lampu
Dong to ??

Fiktif Jokes Only :p

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s